Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Accidentul de la Slimnic, cu un bărbat încarcerat, a fost surprins de o cameră de bord - VIDEO

Accidentul de la Slimnic, cu un bărbat încarcerat, a fost surprins de o cameră de bord - VIDEO

Accidentul de ieri, în urma căruia un șofer a fost rănit și a avut nevoie de descarcerare, la Slimnic, a fost filmat de camera de bord a unui autoturism condus chiar în spatele mașinii avariate. Șoferul care a surprins momentul a ajutat la scoaterea bărbatului din mașină. 

Pe filmare se poate observa cum mașina ajunge în câteva rânduri chiar pe mijlocul drumului până când într-un final iese în decor și se oprește într-un cap de pod. „Mă bucur că am ajutat la descarcerare și că dânsul era conștient, fără leziuni majore la preluare SMURD”, spune sibianul care a publicat filmarea pe pagina sa de Facebook. 

ATENȚIE. Imagini care vă pot afecta emoțional!

Vă reamintim că accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 14, pe DN14, pe raza localității Slimnic. „Șoferul, în timp ce se deplasa spre Sibiu, a pierdut controlul direcției autoturismului și a lovit un cap de pod”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Bărbatul a fost descarcerat și a primit îngrijiri medicale, apoi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean, conștient, cu traumatism cranio-facial și multiple escoriații, potrivit reprezentanților ISU Sibiu.

Citește și Șofer încarcerat, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod. Victima a fost dusă la spital

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus