Vineri,
25.09.2020
Innorat
Acum
22°C

Un minor a intrat cu motocicleta în gardul care proteja un panou electric

14 Septembrie 2020 15:30

Un minor a intrat cu motocicleta în gardul care proteja un panou electric

Un tânăr în vârstă de 17 ani s-a ales cu dosar penal, după ce a provocat un incident rutier. Minorul a condus o motocicletă până în gardul care proteja un panou electric de comandă al pompelor de apă, distrugându-l.

Totul s-a petrecut ieri seară, în jurul orei 20, în Alămor, pe strada Principală. Polițiștii rutieri au constatat că tânărul care conducea motocicleta are doar 17 ani, nefiind posesor de permis de conducere, iar acest vehicul i-a fost încredințat spre conducere de către un bărbat care cunoștea că minorul nu deține permis de conducere. Totodată, polițiștii au constatat că motocicleta este neînmatriculată, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii de infracțiunii de distrugere și de infracțiuni la regimul rutier, respectiv: conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că se află în una dintre situațiile prevăzute de art. 335 alin. (1).

Vizualizari: 454

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus