Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Votează cea mai frumoasă terasă din Sibiu!

Votează cea mai frumoasă terasă din Sibiu!

Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu și Turnul Sfatului vă invită să votați cea mai frumoasă terasă din Sibiu.

Concursul este împărțit în două categorii: terase amenajate pe domeniul public și terase pe domeniu privat.

În urma votului de pe site vor fi desemnate ”Cele mai populare terase”, de pe domeniul privat și public, iar un juriu alcătuit din urbaniști, arhitecți și membrii ai societății civile vor alcătui la rândul lor un clasament, în funcție de anumite criterii. Aceste note, precum și rezultatul acestui sondaj vor da cele mai frumoase terase ale Sibiului.

Cele două terase câștigătoare (de pe spațiul public și de pe spațiul privat) vor fi premiate de către organizatori, primind titlul de ”Cea mai frumoasă terasă a anului 2019”.

Se poate vota aici: https://www.turnulsfatului.ro/sondaje/

Mai multe detalii legate de concurs, puteți vedea aici:

Concurs Cea mai frumoasă terasă

 

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1916

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Lulica Birtu

Acum 3 ani

Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu cu ce se ocupa? Se pare ca pentru unii,inclusiv pentru frau mayor orasul este doar centrul si zona turistica,in rest nu prea. De ce nu infrumuseteaza si alte zone,nu se prea vede ce fac in alte cartiere.
Raspunde

Alexandra Eftenie

Acum 3 ani

Votez Mango
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus