Sâmbătă,
24.10.2020
Cer Senin
Acum
6°C

Video Iohannis la inaugurarea noului tronson de autostradă: trebuie să lucrăm mai repede

18 Septembrie 2020 15:30

Video Iohannis la inaugurarea noului tronson de autostradă: trebuie să lucrăm mai repede

Șeful statului a participat vineri la inaugurarea unui nou tronson din Autostrada Transilvania, Iernut-Chețani, care are o lungime de 18 kilometri. Președintele a spus că infrastructura României a rămas mult în urmă, că lucrările de infrastructură trebuie să avanseze mult mai repede.

"Vă rog să înțelegeți bine de ce sunt eu aici astăzi. Nu am venit pentru festivisme și nu am venit pentru a încheia ceva. Am venit pentru a da un semnal. Am venit pentru a da semnalul că trebuie să lucrăm mai repede, trebuie să ne ținem de termene și trebuie să avansăm mult, mult mai repede cu lucrările de infrastructură.

Acest eveniment nu este un punct terminus. Acest eveniment este un punct intermediar. Este un punct intermediar fiindcă mai avem foarte, foarte mult de lucru în România", a spus Iohannis.

Potrivit preşedintelui, dezvoltarea infrastructurii nu este "doar o dorinţă politică de campanie", ci o necesitate de bază.

"Prezența mea astăzi aici vrea să arate că mă interesează și voi rămâne conectat la aceste proiecte. Voi rămâne conectat fiindcă îmi dau seama de importanța lor.

Dezvoltarea infrastructurii în România este nu doar o dorință politică de campanie, este o necesitate de bază.

Gândiți-vă că, dacă vorbim de lucrări de tip autostradă, avem ambiția să realizăm Autostrada Transilvania, care trebuie finalizată, Autostrada Unirii, Valea Prahovei, Valea Oltului și multe alte lucrări pe care le-am planificat și pe care de data aceasta, pot să vă asigur, le vom realiza într-un timp surprinzător de scurt!" a adăugat președintele.

Vizualizari: 1240

Comentarii

1 comentarii

Marcel Ioan

Acum 1 lună

Mai stiti can Mickey Mouse (=Ponta) a inaugura inainte de alegeri o bucata de autostrada? Ce de critici ce de urlete. Acum ca maretul nostru presedinte inaugureaza 17 km e totul ok... RIDICOL! Oare nu realizeaza chiar deloc?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus