Marţi,
27.10.2020
Ceata
Acum
6°C

Ganț acuză PSD și UDMR că au vrut să lase minoritățile fără reprezentanți în secții. ”Mizerabili...”

21 Septembrie 2020 16:11

Ganț acuză PSD și UDMR că au vrut să lase minoritățile fără reprezentanți în secții. ”Mizerabili...”

Deputatul FDGR, Ovidu Ganţ, a lansat astăzi un atac la adresa parlamentarilor PSD și UDMR pe care îi acuză că au încercat să elimine reprezentanții minorităților naționale din secțiile de vot, la alegerile parlamentare. ”Astăzi, în ședința Biroului Electoral Central, mizerabilii de la PSD și UDMR au încercat să elimine prin vot reprezentanții minorităților naționale din sectiile de votare de la alegerile parlamentare, deși legea ne conferă acest drept. Oare de ce? Speră ca în absența noastră rezultatele de la numărătoare să se "îmbunătățească" subit în favoarea lor? Disperare mare,monșer! E evident că PSD și UDMR impartasesc aceleași "valori". Continuă să facă împreună politica începută în 2016.Mulțumesc celor care au impiedicat această ticăloșie!”, a scris Ganț pe pagina sa de Facebook.

Tag-uri: ganț , fgdr

Vizualizari: 1057

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

2 Cents

Acum 1 lună

Destul de ironic, o minoritate sa puna umarul la mazilirea altor minoritati
Raspunde

Sebastian Datcu

Acum 1 lună

Ironic este ca nu da amanunte...doar acuze...
Raspunde

Labirintul Minoritaur

Acum 1 lună

După constituirea legală a Camerei Deputaţilor şi a Senatului, fiecare deputat şi fiecare senator depune în faţa plenului Camerei din care face parte, întrunită în şedinţă solemnă, jurământul de credinţă faţă de ţară şi popor: "Jur credinţă patriei mele România; Jur să respect Constituţia şi legile ţării; Jur să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României; Jur să-mi îndeplinesc cu onoare şi fidelitate mandatul încredinţat de popor; Aşa să mă ajute Dumnezeu."
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus