Marţi,
27.10.2020
Ceata
Acum
5°C

O sibiancă de 42 de ani a murit după ce a rămas fără frâne la bicicletă și nu purta cască

21 Septembrie 2020 21:24

O sibiancă de 42 de ani a murit după ce a rămas fără frâne la bicicletă și nu purta cască

Femeia în vârstă de 42 de ani care a decedat ieri, la Mediaș, după ce a intrat cu bicicleta în ușa unui garaj nu ar fi avut echipament de protecție, transmit autoritățile. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, strada pe care se deplasa victima era în pantă, sistemul de frânare al bicicletei nu funcționa, iar femeia nu purta echipament de protecție (cască). Toate aceste elemente au dus la moartea femeii, după impactul puternic cu ușa garajului. 

Vă reamintim că accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 19, pe strada Fântânele din municipiul Mediaș. La fața locului au intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu și unul din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență, însă nu au reușit să o resusciteze pe femeie, întrucât prezenta un traumatism cranian grav cu decerebrare.

Foto: arhiva TS

Vizualizari: 2354

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus