Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Tineri la furat de porumb. Au fost prinși când șoferul, un minor, a fost oprit în trafic

Tineri la furat de porumb. Au fost prinși când șoferul, un minor, a fost oprit în trafic

Patru tineri sunt cercetați penal după ce au furat porumb, iar unul dintre ei are dosar și pentru conducere fără permis. Aceștia au fost prinși azi-noapte, în Rusciori. 

Un echipaj din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr a oprit azi-noapte pentru control în trafic, pe DJ143B, în localitatea Rusciori, un autoturism. La volanul mașinii polițiștii au constatat că se află un minor în vârstă de 15 ani, domiciliat în Rusciori, care nu deținea permis de conducere. Mai mult, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat în autoturism 10 saci de porumb pe care minorul, alături de alți 4 tineri (cu vârsta cuprinsă între 17 și 32, toți din Rusciori) aflați împreună cu acesta în autoturism, se pare că i-ar fi sustras dintr-un lan de porumb, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere (art. 335 alin 1 cod penal) și furt calificat (art. 228 alin. 1 coroborat cu art. 229 alin. 1 lit. b cod penal).

În perioada 18 – 20 septembrie, polițiștii sibieni au constatat 8 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 63 de  permise de conducere, au retras 24 de certificate de înmatriculare și au aplicat 533 de sancțiuni contravenționale în valoare de 184.000 de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 969

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus