Miercuri,
21.10.2020
Innorat
Acum
12°C

Primăria Sibiu premiază performanța în sport

22 Septembrie 2020 19:02

Primăria Sibiu premiază performanța în sport

Echipa Alpha Sport Team Sibiu – U13, proaspătă campioană națională la baschet, a venit în vizită la Primăria Sibiu pentru a transmite primarului Astrid Fodor mulțumiri pentru susținerea in pregătirea sportivă prin sprijinul financiar acordat în acești ultimi ani, cât și pentru deschiderea sălilor de sport din școli pentru cluburile sportive private ceea ce le-a permis să își desfășoare antrenamentele. 

“Pe lângă cursurile de la școală și alte activități după ore, acești tineri au ales să practice sportul pentru performanță și muncesc mult că să obțină rezultate. Îi felicit atât pe sportivi pentru seriozitatea cu care s-au pregătit, cât și pe antrenorii lor, dar și pe părinți, principalii lor susținători. Mă bucur că am reușit și noi să îi sprijinim financiar prin Agenda Sport, creându-le condițiile necesare. În recunoașterea parcursului foarte bun al echipei, am decis să premiem sportivii si antrenorii acestei echipe și în acest sens voi transmite Consiliului Local Sibiu o propunere pentru ședința din această lună.” Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu

Vizualizari: 681

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus