Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Sindicatul Dumbrava Transport Public Local Sibiu își îndeamnă membrii să-l susțină pe Adrian Bibu

Sindicatul Dumbrava Transport Public Local Sibiu își îndeamnă membrii  să-l susțină pe Adrian Bibu

Conducerea Sindicatului DUMBRAVA-Transport Public Local Sibiu, interesată de viziunea candidaților la funcția de primar al municipiului Sibiu și de proiectele pe care aceștia le propun comunității în domeniul mobilității, dar și în altele de importanță majoră, a analizat platformele program ale celor care aspiră să conducă orașul.

 “Sindicatul nostru, membrii organizației și familiile noastre - cu toții suntem interesați de viitorul Sibiului. De aceea, pentru prima oară, am decis ca urmare a studierii  platformelor și în urma discuțiilor interne, să transmitem atât un mesaj în legătură cu prezența la vot, cât și unul de susținere a unui candidat”- președintele Sindicatului Dumbrava, Alin Poabar.

Sibiul are nevoie de o întinerire la nivelul administrației publice municipale, una care să transmită un nou suflu angajaților Primăriei, instituțiilor din subordine și companiilor de servicii publice și de aceea Sindicatul Dumbrava îndeamnă întreaga comunitate să participe masiv la vot.

Înțelegem condițiile sanitare impuse, dar considerăm că acestea nu sunt un motiv de descurajare a prezenței cetățenilor la scrutinul local, ci un motiv în plus de responsabilitate. De asemenea, Sindicatul Dumbrava Transport Public Local al angajatilor Tursib, îi îndeamnă pe sibieni să acorde votul pentru primar al Sibiului Dlui Adrian Bibu.

“Credem într-un restart și am fost convinși de platforma și proiectele domnului Adrian Bibu. Considerăm că are energia și vârsta potrivite unei asemenea funcții, că are susținerea unui partid suficient de puternic în plan județean și național și că este, astfel, candidatul potrivit” – Alin Poabar, liderul Sindicatului Dumbrava.

Sindicatul Dumbrava reprezintă interesele salariaților Societății de Transport Public Local Sibiu SC.TURSIB SA  este afiliat la Federația Transloc România și Confederația B.N.S.

Secretariatul Sindicatului Dumbrava TPLS

Președinte, Poabar Alexandru Alin

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Andrei F.

Acum 3 ani

La nivelul sindicatului nu e aplicabila întinerirea?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus