Marţi,
27.10.2020
Ceata
Acum
4°C

Iohannis: mergeți la vot! Nu diferă semnificativ de alte activităţi, cum ar fi mersul la cumpărături

23 Septembrie 2020 18:36

Iohannis: mergeți la vot! Nu diferă semnificativ de alte activităţi, cum ar fi mersul la cumpărături

Preşedintele Klaus Iohannis i-a îndemnat, miercuri, pe cetăţeni să meargă la vot şi să-i aleagă pe candidaţii care pot face ceva pentru comunitatea în care trăiesc.

"Mergeţi la vot în număr cât mai mare şi alegeţi pe cei care pot să facă ceva pentru dezvoltarea oraşului sau a comunei în care trăţi", a spus Iohannis, într-o conferință de presă. . 

"Dacă toată lumea va respecta câteva reguli de bază, care, în esenţă, se rezumă la purtarea corectă a măştii de protecţie, păstrarea distanţei, evitarea aglomerărilor, igiena mâinilor şi dezinfectarea obiectelor folosite în comun, atunci riscul infectării în secţiile de votare este redus la minimum. Practic, din acest punct de vedere, exprimarea votului nu diferă semnificativ de alte activităţi pe care le facem în viaţa de zi cu zi, cum ar fi mersul la cumpărături", a susţinut şeful statului, citat de Agerpres.

Vizualizari: 667

Comentarii

2 comentarii

2 Cents

Acum 1 lună

Parafrazand un clasic in viata: Luna septembrie e o lună frumoasă. Nu știu dacă și pentru alegeri. Aștept să văd cum evoluează discuția. Nu e niciun motiv de grabă aici...

Raspunde

2 Cents

Acum 1 lună

„Sunt unii politicieni care fug mai mult după voturi decât după sănătatea oamenilor și care cer ca specialiștii să vină cu dovezi. Ce dovezi pot aduce decât cele comunicate zilnice. Păi ce alte doveni așteaptă? 237 de noi infectați, peste 150 de oameni la terapie intensivă. Epidemia este între noi, virusul este în comunitate. Orice rațiune normală ne spune să fim precauți. Ori ești precaut ori ești prost!”, a precizat Klaus Iohannis. Atunci erau peste 150 in ATI. Acum cati sunt? Mult mai multi. Atunci erau 237 de noi infectati. Acum cu testari mai serioase avem cate 1600+ pe zi. Deci ori esti precaut, ori ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus