Sâmbătă,
18.09.2021
Parțial Noros
Acum
20°C

FDGR va primi mâine medalia aniversară ”Centenarul Marii Uniri”, acordată de președintele Klaus Iohannis

FDGR va primi mâine medalia aniversară ”Centenarul Marii Uniri”, acordată de președintele Klaus Iohannis

Mâine, de la ora 16, în curtea Casei Teutsch, sau la Biserica Sf. Ioan, dacă va ploua, consilierul prezidențial Sergiu Nistor va decerna medalia aniversară „Centenarul Marii Uniri”, acordată Forumului Democrat al Germanilor din România de către Președintele României, Klaus Iohannis. ”Decretul prezidențial de acordare a fost semnat la 23 martie 2020, înmânarea urmând să aibe loc la prima întrunire a Adunării Reprezentanților FDGR, care din motive de pandemie are loc abia vineri”, anunță FDGR Sibiu.

Medalia a fost oferită cîtorva instituții și organisme, între care Forumul Democrat al Germanilor din România, Asociația Federală a Saşilor Transilvăneni din Germania și Asociaţia Federală a Şvabilor Bănăţeni din Germania ”în semn de apreciere pentru efortul depus în vederea păstrării identităţii naţionale şi a răspândirii valorilor culturale româneşti, pentru dăruirea cu care s-au implicat în organizarea de evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri”, după cum se precizează în decretul prezidențial.

Vizualizari: 1201

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

2 Cents

Acum 11 luni

O mână o spală pe cealaltă...

Raspunde

Goguță Gogu

Acum 11 luni

Fără cuvinte. ".... pentru dăruirea cu care s-au implicat în organizarea de evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri "

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus