Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Scutul Pădurii: Bărbat din Jina sancționat cu amendă de 2.000 de lei, pentru lemn furat

Scutul Pădurii: Bărbat din Jina sancționat cu amendă de 2.000 de lei, pentru lemn furat

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au desfășurat ieri acțiuni specifice în vederea prevenirii și combaterii activităților ilegale din domeniul silvic, pe raza de competență. Cu această ocazie, au aplicat o sancțiune în valoare de 2.000 de lei. 

Autoritățile au oprit, în jurul orei 19:30, în localitatea Jina, o autoutilitară condusă de un localnic în vârstă de 61 de ani. Din verificările efectuate a rezultat faptul că bărbatul transporta cantitatea de 2,5 mc material lemnos de esență fag fără a deține documente de proveniență sau aviz de însoțire a mărfii, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Astfel, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Jina.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 703

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus