Marţi,
26.01.2021
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Experiența unei actrițe franceze, venită să filmeze în Transilvania: ”Eram în Sibiu, o localitate din mediul rural românesc”

Experiența unei actrițe franceze, venită să filmeze în Transilvania: ”Eram în Sibiu, o localitate din mediul rural românesc”

”J'irai mourir dans les Carpates” este un film care s-a filmat în Transilvania, inclusiv în Sibiu, iar o parte din aventurile actorilor au fost relatate de actrița Alice Pol într-un interviu acordat publicației franceze ”Le Journal du Dimanche”. Actrița ori face o confuzie a numelor localităților ori nu i-a plăcut deloc orașul. ”Chiar puteam muri în Carpați, pentru că eram în Sibiu, o localitate din mediul rural românesc, unde poți întâlni urși. Am vrut să merg la plimbare pentru că am visat să văd un urs, dar am fost sfătuită cu amabilitate, să n-o fac, pentru că este prea periculos”, a relatat actrița.

Alice Pol s-a născut în Reunion, la marginea Oceanului Indian, și a crescut lângă mare, la Marsilia. Actrița și-a început cariera de teatru în „Le concile d'amore” în regia lui Olivier Maltinti. A avut mai multe apariții în seriale de televiziune precum ”Plus belle la vie” și ”Sous le soleil”. Tânăra actriță este cu adevărat cunoscută publicului larg datorită rolului său ”Jessica” în ”Vilaine” în regia lui Jean-Patrick Benes și Allan Mauduit, produs în 2008. (sursa: https://www.cinemanews24.com/)

Vizualizari: 13826

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Muie Mihai tanase

Acum 4 luni

Ce drq tot scrii acolo Mihăița? Chiar crezi că devii mai deștept dacaăcomentezi ca porcu'? Ești un jeg ca Francezii.
Raspunde

2 Cents

Acum 4 luni

Recititi comentariul jegos pe care l-ati regurgitat aici si apoi reflectati la cine comenteaza "ca porcu'" sau cine este un "jeg". Daca totusi nu se face sinapsa, incercati o oglinda si veti avea raspunsul.
Raspunde

Tutella Francaise

Acum 4 luni

Mai de graba ai sanse sa mori in Paris sau oricare oras francez....ucisa de vreun african sau musulman, decat de urs in Sibiu. Habar n-are pe ce planeta e.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus