Marţi,
27.10.2020
Ceata
Acum
4°C

Atmosferă degajată la PNL Sibiu. Se așteaptă rezultatele parțiale

27 Septembrie 2020 23:20

Atmosferă degajată la PNL Sibiu. Se așteaptă rezultatele parțiale

Național liberalii s-au strâns în număr mare în această seară la sediul din cartierul Terezian, în așteptarea rezultatelor alegerilor locale.

La PNL Sibiu a fost casa plină încă dinaintea închiderii urnelor. Adrian Bibu, candidat la primăria municipiului Sibiu, Daniela Cîmpean, candidata la un al doilea mandat la Consiliul Județean, precum și Raluca Turcan, vicepremierul României, s-au numărat printre cei prezenți în sediu în această seară. Membrii partidului liberal au așteptat rezultatele parțiale de la București și au aplaudat frenetic victoria lui Nicușor Dan în fața Gabrielei Firea, la primăria Capitalei. 

După declarații, cei prezenți și-au reluat discuțiile, făcând supoziții privind primăriile pe care PNL are șanse mari să le ia în urma votului de astăzi sau discutând despre victoria USR din capitală. 

Cât despre situația din județul nostru, reprezentanții PNL au fost rezervați în a face declarații, dorind să se exprime doar atunci când vor ști cel puțin rezultatele parțiale.

Vizualizari: 3504

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Cosmin X

Acum 4 săptămâni

Oricat v-ati bucura, PNL, nu sunteti decat o alta latura ca si PSD.... cu personaje ca Bibu, Campeanu sau Turcana, nu pre aveti unde merge, decat spre toaleta.
Raspunde

Costel Cristian Capros

Acum 3 săptămâni

Mereu am avut un respect deosebit pentru PNL .Dar acest lucru întrece orice limită. Consilier la Primăria Slimnic ,din partea PNL ,să fie acel Luca Cosmin Ioan ,acel hoț de lemne, care a făcut ultraj la polițist, care a călcat în picioare un copil minor (Vezi pe you tube copil batut in Slimnic ) ,acesta este un exemplu ? Cine a propus acest individ ,oare nu a gândit? Din conducerea PNL nu vede nimeni ? Ce reprezintă acest individ HOȚIA ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus