Marţi,
27.10.2020
Ceata
Acum
5°C

Horațiu Marin, ALDE: ”am votat pentru o administrație implicată. Dar organizarea este foarte slabă”

27 Septembrie 2020 14:10

Horațiu Marin, ALDE: ”am votat pentru o administrație implicată. Dar organizarea este foarte slabă”

Candidatul ALDE pentru funcția de primar al municipiului Sibiu, Horațiu Marin, consideră inacceptabile neregulile descoperite în prima parte a zilei de duminică în derularea alegerilor locale.

Horațiu Marin a votat în cadrul unei secții amenajată la Școala gimnazială nr. 16 din municipiul Sibiu. ”Astăzi am votat pentru o administrație implicată în dezvoltarea Sibiului și pentru o echipă competentă și dedicată acestui obiectiv. Implicarea face diferența”, a spus Horațiu Marin.

Referitor la modul în care se desfășoară scrutinul, acesta califică drept ”o situație gravă” numărul mare de nereguli sesizate până acum. ”Foarte slab organizat votul. S-au descoperit deja buletine gata ștampilate. Și asta nu într-o singură secție, ci în mai multe. Sunt buletine ștampilate cu PNL. O situație total nedemocratică, inacceptabilă”, adaugă Horațiu Marin.

Vizualizari: 500

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Oigo Kukuruku

Acum 4 săptămâni

o fost si el pus prefect cateva zile de tatucii de la bucuresti (ca in sb nu-l alege nimeni) si se crede cineva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus