Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

ACTUALIZARE Cei doi candidați pentru primărie, despărțiți de șase voturi. Numărătoare reluată de trei ori

ACTUALIZARE Cei doi candidați pentru primărie, despărțiți de șase voturi. Numărătoare reluată de trei ori

Actualizare 18:00 Conform informațiilor transmise de membrii secției de vot, diferența dintre cei doi candidați a fost de șase voturi. Iar voturile au fost numărate de trei ori.

Știre inițială: Numărarea voturilor din comuna Cârța a fost reluată, în dimineața zilei de luni, pentru a șasea oară: diferența dintre cei doi candidați este de un singur vot.

Actualizare 12:00 În cele din urmă, câștigător al funcției de primar în comuna Cârța este liberalul Daniel Cândulețiu.

Știre inițială: Unul din cei mai vechi primari din județul Sibiu – Cristin Magheru (PSD) a avut la alegerile de ieri un singur contracandidat: pe liberalul Daniel Cândulețiu. 617 alegători din 978 înscriși pe listele din Cârța au participat la scrutin, iar la finalul zilei câștigătorul nu a fost deloc clar stabilit din cauza faptului că diferența dintre cei doi a fost de un singur vot. După cea de-a cincea numărare, delegații din partea USR PLUS anunțau că diferența de un vot este în favoarea lui Daniel Cândulețiu, la ora redactării acestei știri acestei știri (ora 02:00), voturile exprimate în Cârța fiind numărate pentru a șasea oară, potrivit delegaților amintiți. Potrivit anunțurilor făcute de liderii liberali până la această oră, printre primăriile câștigate în județul Sibiu nu se numără și cea din Cârța.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 11228

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus