Vineri,
23.10.2020
Cer Senin
Acum
17°C

Turcan: Adrian Bibu a obținut un rezultat care, chiar dacă nu îl instalează în funcția de primar, îl califică drept câștigător

28 Septembrie 2020 11:03

Turcan: Adrian Bibu a obținut un rezultat care, chiar dacă nu îl instalează în funcția de primar, îl califică drept câștigător

Raluca Turcan, vicepremier al României, îl felicită pe Adrian Bibu, candidatul PNL la Primăria Sibiu, pentru campania sa electorala, și spune că acesta este cel mai bun scor electoral al PNL Sibiu la alegerile locale din ultimii 20 de ani.  

"Adrian Bibu a obținut un rezultat care chiar dacă nu îl instalează în funcția de primar, îl califică drept câștigător. Este cel mai bun scor electoral al PNL Sibiu la alegerile locale din ultimii 20 de ani, iar pentru asta îl felicit pe el, întreaga echipă a organizației municipale, pe toți cei care au muncit în aceste luni pentru a prezenta sibienilor un program electoral profesionist și le mulțumesc tuturor celor care ne-au votat. Adrian a avut o campanie dusă cu determinare și bazată pe soluții. Îi mulțumesc pentru asta în numele sibienilor și al PNL Sibiu!" a scris Raluca Turcan pe facebook

"Locuitorii municipiului Sibiu au cea mai mare încredere în echipa noastră, a liberalilor !

Votul a confirmat că PNL are cel mai mare număr de consilieri locali în Sibiu. Este o victorie bazată pe proiecte bine scrise, pe comunicarea reală cu oamenii din fiecare cartier al orașului, o victorie care ne obligă la acțiune.

Vom reprezenta în Consiliul Local Sibiu, așa cum am făcut în toate situațiile, interesul public.
Am primit misiunea de a veghea de mai îndeaproape ca oricând la bunul mers al administrației sibiene", mai spune Raluca Turcan.

foto PNL Sibiu/facebook

Comentarii

4 comentarii

Daniela Rena

Acum 3 săptămâni

Pai la PNL, toti ratatii sunt castigatori. Atatea pnaluri si palavre o facut doamna Campean, incat n-a mai facut nimic....povesti cu infrastructura, cu centura de sud, dar NIMIC. Daca vreti sa aveti o idee despre ce inseamna PNL, vizitati Aradul....apoi veti vedea dezvoltare a la PNL.... epoca de piatra, la fel ca PSD in sud.
Raspunde

Ilie Pintilie

Acum 3 săptămâni

Pai Aradul are stadion nou, canalizare inlocuita in totalitate, strazi mult mai largi si asfaltate 100%; grad de indatorare 7% comparativ cu 30% al Sibiului...
Raspunde

Mc D

Acum 3 săptămâni

Da normal. Toti au castigat alegerile locale anul acesta...si PNL si PSD si USR, chiar si Basescu a castigat la Bucuresti...acum, ce a castigat fiecare in parte, nu vom afla decat dupa ce-si vor incepe mandatele si vom afla dupa inca 3-4 ani cat a furat fiecare din zona lui...e o continuare a serialului de pana acum, dar cu o mica rotire a actorilor din rolurile principale!!!
Raspunde

Jonyjon .

Acum 3 săptămâni

Bibu a luat sub scorul partidului. Asta spune multe despre el.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus