Sâmbătă,
24.10.2020
Cer Senin
Acum
5°C

Orban: Nu am putut controla petrecerile de după câştigarea alegerilor; participanţilor le recomand să se considere posibil infectaţi cu coronavirus

30 Septembrie 2020 20:06

Orban: Nu am putut controla petrecerile de după câştigarea alegerilor; participanţilor le recomand să se considere posibil infectaţi cu coronavirus

Premierul Ludovic Orban a declarat că autorităţile nu au putut controla petrecerile desfăşurate după anunţarea rezultatelor la alegerile locale şi le-a transmis participanţilor, indiferent de partidul politic din care fac parte, să se considere ''ca şi cum ar fi posibil infectaţi'' cu noul coronavirus.

"În ceea ce priveşte organizarea alegerilor, noi am supravegheat ca tot ceea ce a însemnat activitate de campanie, procesul electoral din ziua votului, să se desfăşoare în conformitate cu regulile stabilite şi cea mai mare parte s-a desfăşurat. Ce nu am putut controla, pentru că nu aveam cum să controlăm, uman, sunt petrecerile care au fost organizate după câştigarea alegerilor. Aici, le recomand tuturor celor care au participat la astfel de petreceri, indiferent din ce formaţiune politică sunt, să se considere ca şi cum ar fi posibil infectaţi, pentru că la aceste petreceri, unele dintre ele le-am văzut şi la televizor şi pe online, nu s-au respectat regulile'', a spus Ludovic Orban, miercuri seară, citat de Agerpres.

Premierul a participat la sediul MAI la o videoconferinţă cu prefecţii şi cu reprezentanţii instituţiilor cu responsabilităţi în gestionarea epidemiei.

Vizualizari: 864

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus