Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Orban nu are Covid. Și rezultatul testului făcut de Nelu Tătaru este negativ

Orban nu are Covid. Și rezultatul testului făcut de Nelu Tătaru este negativ

Rezultatul testului pentru infecţia cu noul coronavirus făcut de prim-ministrul Ludovic Orban este negativ, iar acesta va rămâne în carantină până joi, de unde îşi va exercita atribuţiile, fără interacţiune fizică cu alte persoane, a informat Guvernul.

Potrivit informării, testul a fost realizat la cerere, preventiv, premierul nefiind încadrat într-o definiţie de caz, întrucât nu este considerat contact direct al unei persoane diagnosticate pozitiv.

"Din motive de precauţie, Ludovic Orban va rămâne în carantină până joi, 8 octombrie a.c., de unde îşi va exercita atribuţiile funcţiei de prim-ministru şi îşi va desfăşura activitatea fără interacţiune fizică cu alte persoane. În cursul zilei de joi premierul va efectua un nou test, la distanţă de 10 zile de la prezenţa în platoul TV în care s-a aflat o persoană care, în cursul zilei de duminică, a fost confirmată pozitiv la testul pentru noul coronavirus", se arată în informarea citată de Agerpres.

Și rezultatul testului pentru infecţia cu noul coronavirus făcut de ministrul de resort, Nelu Tătaru, este negativ.

"Rezultatul testului RT-PCR pentru noul coronavirus (SARS-CoV-2) în cazul ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, este negativ. Testul ministrului Sănătăţii a fost realizat la cerere, preventiv. Ministrul nu a fost contact direct al unei persoane diagnosticate pozitiv", precizează MS.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 941

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus