Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Accident pe drumul spre Poplaca. Un bărbat s-a răsturnat cu mașina

Accident pe drumul spre Poplaca. Un bărbat s-a răsturnat cu mașina

Un sibian în vârstă de 40 de ani a fost transportat la spital, după ce s-a răsturnat cu mașina, în timp ce conducea pe direcția Sibiu-Poplaca.

Accidentul s-a petrecut pe DJ 106R. În timp ce conducea spre Poplaca, bărbatul a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara carosabilului. Nu sunt probleme mari de trafic, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și un echipaj al Ambulanței Sibiu. Echipajul de pompieri a intervenit pentru înlăturarea efectelor negative (răcirea motorului) produse de autoaccident, explică slt. Alina Voina, din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Echipajul de pe ambulanță a acordat îngrijiri medicale bărbatului care a fost transportat apoi la spital.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3018

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus