Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Trei decese în ultima zi, la Sibiu, la pacienți infectați cu COVID-19

Trei decese în ultima zi, la Sibiu, la pacienți infectați cu COVID-19

Trei pacienți confirmați cu infecție cu noul coronavirus, spitalizați la Sibiu, au decedat în ultimele 24 de ore, potrivit informațiilor transmise de Prefectura Sibiu.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 82 de ani și doi bărbați în vârstă de 69, respectiv 86 de ani. Județul nostru ajunge astfel la 139 decese raportate în rândul pacienților confirmați cu infecție cu COVID-19. Toți cei trei pacienți aveau comorbidități, declară Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al prefecturii.

Totodată, la nivel național, în ultimele 24 de ore au fost raportate 66 de decese (38 bărbați și 28 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 ani, 1 deces la categoria de vârstă 40-49 de ani, 8 decese la categoria 50-59 de ani, 14 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 23 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 19 decese la categoria de peste 80 de ani.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus