Joi,
26.11.2020
Ceata
Acum
-2°C

BC CSU Sibiu: „Am efectuat o nouă testare COVID a sportivilor care au avut rezultat negativ săptămâna trecută”

19 Octombrie 2020 21:50

BC CSU Sibiu: „Am efectuat o nouă testare COVID a sportivilor care au avut rezultat negativ săptămâna trecută”

După ce doi jucători ai echipei de baschet antrenată de Dan Fleșeriu au ieșit pozitivi la testarea pentru infecția cu noul coronavirus, BC CSU Sibiu a testat întreaga echipă. Din fericire, testele repetate săptămâna aceasta au ieșit tot negative, astfel că sportivii sunt pregătiți să se întoarcă pe teren, așteptând ca ceilalți doi să se vindece și să se alăture echipei. 

Oficialii clubului spun că au luat decizia de a retesta echipa pentru a verifica dacă în decursul ultimei săptămâni nu s-au pozitivat. Din fericire, nu este cazul, toți sportivii sunt în regulă, arată aceștia.

„Sportul trece printr-o perioadă dificilă, dar depinde de fiecare dintre noi să ne apărăm de acest virus care ne-a dat totul peste cap! Responsabilitatea pornește de la acțiunile noastre individuale, continuă cu strictețea din interiorul echipei, iar rezultatele se văd. Astăzi am efectuat o nouă testare a sportivilor noștri care miercurea trecută au primit rezultate negative, pentru că suntem preocupați de sănătatea membrilor familiei noastre galben-albastre. Rezultatele sunt cele pe care le speram. Toți sportivii retestați au primit rezultate negative. Suntem optimiști că împreună putem trece și peste această încercare! ‼Purtați mască, dezinfectați mâinile cât mai des și păstrați distanța ....fizică. Cu sufletul, suntem împreună”, au transmis reprezentanții BC CSU Sibiu, pe pagina oficială de Facebook.

Vă reamintim că săptămâna trecută a fost semnalat un focar de infecție COVID-19 în baschetul românesc, după ce mai multe echipe au anunțat că jucătorii lor au contractat virusul.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Love Baschet

Acum 1 lună

Abia astept sa va intoarceti pe teren, chiar cand jucati urmatorul meci, mi e dor sa vin la un meci de al vostru
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus