Joi,
03.12.2020
Cer Senin
Acum
-4°C

Președintele ALDE Sibiu Horațiu Marin și-a dat demisia din partid. Fentă politică

19 Octombrie 2020 21:36

Președintele ALDE Sibiu Horațiu Marin și-a dat demisia din partid. Fentă politică

În frunte cu președintele partidului Călin Popescu Tăriceanu, 21 de președinți de organizații au demisionat astăzi din partid. Aceasta a fost singura variantă pentru ei de a candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie. ”E o procedură, nu o demisie propriu-zisă. Ca să candidăm la alegerile parlamentare pe listele Pro România, noi trebuie să fim pe listele acestui partid. Astfel că am demisionat din ALDE, pentru a ne înscrie în Pro România și astfel să candidăm la alegerile parlamentare”, a explicat Horațiu Marin motivul pentru care a plecat din ALDE.

În locul lui Horațiu Marin, în fruntea organizației, a fost numită Violeta Sora, cea care conducea organizația municipală Sibiu.

ALDE și Pro România au semnat săptămâna trecută un protocol de colaborare, astfel încât o parte din membrii ALDE să poată candida la alegerile parlamentare pe listele Pro România.

În Sibiu, pe listele pentru alegerile parlamentare  ar urma să facă parte Horațiu Marin, Nicoleta Călinoiu și George Petrescu – pentru Camera Deputaților și Petru Florea și alți doi candidați de la ALDE și Pro România, pentru Senat.

Vizualizari: 3195

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Che G

Acum 1 lună

Ce ar fi dacă v-ați da “demisia din omenire” ?
Raspunde

John Doe

Acum 1 lună

Doua partide de garsoniera s-au unit si a rezultat un partid de apartament cu 2 camere :))))) Impreuna, sub pragul electoral! :)
Raspunde

Cetateanul C Constantin

Acum 1 lună

Iarasi George Petrescu ? Bai voi sunteti sanatosi la cap ???? Acest om nu mai am are cauta cauta in politica!!!! E simplu! Doar voi vedeti in el o lumina, nu , nu este o lumina ci este bezna in mintea lui!
Raspunde

Gigel Orfan

Acum 1 lună

La alegerile locale, doi din cei trei pacalici din poza, ne cerseau votul. Cica erau persoane de incredere... Ne-am lamurit, definitiv, daca mai era nevoie... Ăl mai din dreapta ar trebui sa candideze din partea Partidei Romilor, daca tot si-a inscris fetele la Bruckenthal pe locurile rezervate minoritatilor de culoare!
Raspunde

Republica România

Acum 1 lună

Oar plătesc chirie lunară la garsonierele unde se fac congresele de partid?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus