Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Raluca Turcan, vicepremierul României: “Liberalii luptă pentru respectul și dragostea sibienilor, nu doar pentru voturile lor!”

Raluca Turcan, vicepremierul României: “Liberalii luptă pentru respectul și dragostea sibienilor, nu doar pentru voturile lor!”

Listele de candidați ai PNL Sibiu pentru alegerile generale cuprind nume precum cel al vicepremierului Raluca Turcan, al viceprimarului municipiului Mediaș, Christine Thellmann, al deputatului Constantin Șovăială și al fostului viceprimar al Sibiului,  Răzvan Pop, dar și precum cel al deputatului Nicolae Neagu, al consilierului județean Vlad Vasiu și al medicului Marcela Răulea, toate validate de filiala liberală locală sâmbătă la prânz.

„Experiența în activitatea parlamentară și suflul nou al tinerilor care sunt deja de ani de zile alături de PNL Sibiu sunt o parte dintre atuurile listelor noastre. Promovăm oameni care au luptat pentru Sibiu, care au ținut piept PSD-ului în cea mai neagră perioadă parlamentară din istoria ultimilor 30 de ani, care și-au dovedit atașamentul față de oraș și județ și care nu doar promovează valorile europene, ci le practică zi de zi. Viitorii parlamentari liberali de Sibiu își asumă nu doar parteneriatul cu administrația locală sibiană, ci și implementarea acestui tip de parteneriat în România ca mecanism esențial de dezvoltare”- afirmă liderul PNL Sibiu, vicepremierul Raluca Turcan.

Președintele PNL Sibiu crede că performanțele obținute de liberali la alegerile locale  - câștigarea fără drept de apel de către Daniela Cîmpean a președinției Consiliului Județean Sibiu, majoritatea în Consiliul Județean, cel mai mare număr de consilieri în Consiliul Local Sibiu, cel mai mare număr de primari din județ - sunt o dovadă de încredere din partea sibienilor, una pentru păstrărea căreia liberalii trebuie să muncească fără oprire. Ba mai mult, Turcan consideră că, în special la Sibiu, într-o comunitate în care oamenii sunt atât de atașați de oraș și județ, eforturile PNL nu trebuie să se rezume la câștigarea de voturi.

„Organizația PNL Sibiu a promovat la scrutinurile din ultimii ani oameni care să facă diferența și care să-i determine pe alegători, prin propriile realizări, prin implicarea în comunitate, prin ținuta morală, să-i caute pe liste și să-i voteze, am încercat să  ieșim, astfel, din practica votului negativ. Noi nu luptăm doar pentru voturile sibienilor, ci pentru respectul și dragostea lor și o facem nu spunând ceea ce place, ci făcând ceea ce trebuie!”- spune Raluca Turcan.

Vicepremierul României afirmă din nou că necesitatea unei majorități liberale în Parlamentul țării și, ulterior, formarea unui guvern profesionist, sunt o condiție pentru depășirea problemelor cauzate de guvernarea PSD și că de ele depinde continuarea marilor proiecte.

„Alegerile locale au demonstrat că românii, sibienii la rândul lor, apreciază performanța. Îi îndemn să țină cont de aceleași criterii la votul din 6 decembrie, să țină cont de felul în care PNL a gestionat criza, de pașii pe care i-am făcut într-un singur an, de proiectele deblocate, să țină cont, practic, de realitățile de lângă noi. În Sibiu acestea sunt poate mai evidente decât în alte părți – începând cu susținerea noului Spital Județean, cu deblocarea șantierului autostrăzii Sibiu-Pitești, cu inițierea Centurii Sud, cu proiectele de apă și canalizare, cu deblocarea Centurii Mediaș… Am demonstrat că se poate!” – afirmă Raluca Turcan.

Liberalii susțin că o majoritate PNL în Parlament va conduce la crearea unui Guvern de profesioniști, unul stabil în fața atacurilor politicianiste, un guvern în care Președintele României să aibă încredere și care să reclădească țara.

PNL Sibiu va depune listele de candidați miercuri la prânz la Biroul Electoral Județean.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 868

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus