Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
22°C

Recomandarea zilei. Filmul „Universitatea liberă”, la Astra Film Festival Online

Recomandarea zilei. Filmul „Universitatea liberă”, la Astra Film Festival Online

Chiar în aceste zile, studenții de la Universitatea de Teatru și Film din Budapesta protestează pentru că autoritățile le-au tăiat internetul. Povestea e mai veche: studenții și profesorii protestaseră după ce guvernul a impus o nouă conducere a Universității. 

Dar „meciul” dintre puterea din Ungaria și mediul universitar are deja tradiție, iar filmul „Universitatea Liberă” (Jonathan Hunter - Ungaria, 2019 • 54′) arată cum au ajuns să devină ”inamicii poporului” studenții și corpul profesoral al Universității Central-Europene (UCE).

Un film pe care îl puteți vedea, în premieră națională, numai la #AFFOnline (până în ziua de 25 octombrie). Filmul a fost selectat în competiția „Europa Centrală și de Est”.

Pentru vizionare, accesați: https://tv.festhome.com/ff/astra-film-festival/1409/185038

Un bilet costă 10 lei. Puteți vedea toate filmele din secțiune cu un abonament Session  (50 lei / 10 filme). Abonamentul Full Festival (100 lei / 37 de filme) oferă acces la toate filmele.

#AstraFilmOnline durează până duminică, 25 octombrie. Programul complet, aici: https://www.astrafilm.ro/filme-online/

 

Comentarii

1 comentarii

2 Cents

Acum 8 luni

UCE (fondata si sponsorizata oficial si total de Soros) a fost si este un cuib in care se clocesc prea multe idei periculoase. Se foloseste paravanul de insititutie de invatamant superior pentru a scapa de intrebari incomode si pentru a crea o aura de "stiintific" ideilor emanate/promovate de ei. Practic e un fel de "Stefan Gheorghiu" neo-marxista. Cei "pregatiti" acolo joaca sau vor juca un rol important in politica si ONG-uri, unde se vor fi infiltrat usor datorita acestor diplome. O sa ii identificati usor dupa sabloanele pe care le folosesc in exprimare si dupa pozitionarea in organizatii importante din care sa poata sa aplice ce au invatat. Din pacate si Romania este infestata masiv de produsele acestei institutii cvasi-politice si rezultatele deja se vad de cativa ani buni. Nu le mai plangeti de mila, filmul a fost comandat de Soros tot asa cum Varanul isi comanda emisiuni la televiziunile ce ii apartin. Ar trebui epurata societatea romaneasca si europeana de cei care au fost spalati pe creier de aceasta "academie politica"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus