Joi,
03.12.2020
Cer Senin
Acum
-4°C

Primăria Sibiu va realiza o nouă acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor

21 Octombrie 2020 16:04

Primăria Sibiu va realiza o nouă acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor

În perioada 22-23 octombrie, Primăria Municipiului Sibiu, prin firma contractată, va realiza o nouă acțiune de dezinsecție pentru combaterea căpușelor pe domeniul public al municipiului Sibiu, rapel al acțiunii de la începutul acestei luni.

Substanțele active vor fi pulverizate în parcuri și zone verzi, pe malurile râurilor și pârâurilor, în Cimitirul Municipal și în Grădina Zoologică.

Substanța folosită este Deltatim Plus și nu prezintă pericol pentru sănătatea populației, fiind avizată de către Ministerul Sănătății. Totuși, persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

În cazul condițiilor meteo nefavorabile, acțiunea va fi prelungită sau decalată.

 

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu

Vizualizari: 600

Comentarii

1 comentarii

Toma Toma

Acum 1 lună

Voi sunteti sanatosi?Cine a vazut dezinsectie cand afara a inghetat?Minus doua grade au fost in doua nopti la rand!De ce nu asteptati macar sa ninga si apoi sa stropiti?Sau aveti bani alocati pe care nu i-ati cheltuit?Se stie(cine vrea sa stie!)ca sezonul capuselor este in mai-iulie.Va rad si curcile!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus