Duminică,
21.04.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Primii doi copii internați la ATI, în Sibiu, sunt din alte județe

Primii doi copii internați la ATI, în Sibiu, sunt din alte județe

Doi copii sunt internați pe secția ATI a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu. Potrivit autorităților, aceștia au fost transferați din alte județe și sunt primii copii care, din păcate, au ajuns pe secția de Terapie Intensivă de la debutul pandemiei de COVID-19.

În Spitalul de Pediatrie din Sibiu au fost transferați doi copii aflați în stare gravă. Potrivit autorităților aceștia sunt din județele Hunedoara și Călărași. Sunt primele cazuri grave înregistrate la pacienți minori, care au ajuns la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, de la începutul pandemiei.

„La Spitalul de Pediatrie din Sibiu au fost transferați doi pacienți minori confirmați pozitiv cu virusul SARS CoV-2, din județele Hunedoara și Călărași, ambii fiind internați pe secția ATI”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al prefecturii.

Potrivit unor surse medicale cei doi copii sunt în stare stabilă.

Sursa Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus