Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Un tânăr a fost răpit din cartierul Terezian și bătut de patru bărbați

Un tânăr a fost răpit din cartierul Terezian și bătut de patru bărbați

Un sibian în vârstă de 27 de ani a fost reținut de autorități, fiind cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.

Bărbatul este bănuit că, în seara zilei de 13 octombrie, pe strada Rusciorului din municipiul Sibiu, împreună cu alți trei bărbați, l-ar fi urcat cu forța într-un autoturism pe un sibian în vârstă de 20 de ani și l-ar fi transportat în curtea unui imobil de pe strada Frasinului, unde l-ar fi agresat fizic și l-ar fi împiedicat să plece, pe fondul unui conflict mai vechi (un presupus furt comis de către victimă în dauna unui apropiat al agresorului), transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La data de 20 octombrie a.c., în urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii de investigații criminale l-au reținut pe presupusul agresor 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2041

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus