Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Adrian Tibu, directorul Teatrului Gong, în scenariul roșu: ”decizia autorităților este una înțeleaptă”

Adrian Tibu, directorul Teatrului Gong, în scenariul roșu: ”decizia autorităților este una înțeleaptă”

Magnet în special pentru clasele de copii din școlile primare, Teatrul Gong din Sibiu a trecut în scenariul roșu ca urmare a deciziilor luate de Comitetul pentru situații de urgență. Directorul instituției care a implementat numeroase măsuri de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2 consideră că decizia autorităților este potrivită.

Rata de incidență a cazurilor de Covid-19 pentru ultimele două săptămâni a depășit în municipiul Sibiu trei cazuri la mia de locuitori, prin urmare, alături de școli, restaurante și săli de cinematograf s-au închis și teatrele.

Gong, teatrul sibian destinat celor mici și tinerilor în special, a anunțat că restituite banii pentru biletele vândute la spectacolele programate până pe 6 noiembrie, până când se estimează că sălile de spectacol vor rămâne închise. ”Am încercat să facem din vizita la teatru un eveniment cât mai sigur în context pandemic. Cu toate acestea suntem victime colaterale ale acestei loterii. Credem, totuși, că decizia autorităților este una înțeleaptă și vom face tot ce ne stă în putință pentru a limita răspândirea noului coronavirus. Teatrul pentru copii a reprezentat o rază de soare în această perioadă și avem încredere că nu vom fi lăsați să dispărem”, declară Adrian Tibu, directorul Teatrului Gong, pentru Turnul Sfatului.

Instituția teatrală va difuza, începând din acest weekend, spectacole înregistrate, prin intermediul paginii de Facebook. Sâmbătă și duminică, de la ora 12:00, este programată difuzarea  spectacolului „Aventurile lui Pinocchio”, în regia lui Lilly Krauss Kalmar. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3389

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus