Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

S-a deschis Hard Discount – afacere locală cu produse de curățenie și îngrijire la prețuri avantajoase

S-a deschis Hard Discount – afacere locală cu produse de curățenie și îngrijire la prețuri avantajoase

Magazinul Hard Discount aduce pe piața locală din Sibiu un concept de business nou, axat pe comercializarea exclusivă de produse cosmetice, detergenți, produse pentru îngrijire corporală și îngrijire a locuinței. Îndrumat și sfătuit de un prieten din Brașov care l-a încurajat, Adrian Vișea s-a hotărât să înceapă investițiile pentru acest magazin chiar cu câteva zile înainte să se declare stare de urgență în România.

„Am fost îndrumat spre a deschide această afacere de un bun prieten de-al meu din Brașov, fost colaborator de-al nostru, care a interacționat foarte mult cu partenerul pe care îl avem în Brașov. Prima discuție despre afacere am avut-o anul trecut în decembrie. Chiar înainte cu câteva zile să se declare stare de urgență, am plătit avansul pentru cumpărarea magazinului”, spune Adrian Vișea, managerul Hard Discount.

O afacere locală de acest gen nu exista în Sibiu, iar acest lucru l-a încurajat pe Adrian să inițieze una. „Un magazin de acest gen nu era în Sibiu până acum. Sunt mulți care vând detergenți sau cosmetice, dar specializați pe așa ceva nu sunt în Sibiu. Am considerat că este oportun să deschidem această afacere locală”, explică acesta.

„Încercăm să-i convingem pe oameni să sprijine afacerile locale”

Dorința care a stat la baza conceptului propus de Hard Discount a fost ca toată lumea să poată cumpăra produse de calitate la un preț rezonabil. „Ce am reușit să aducem în plus în Sibiu sunt prețurile mult mai bune față de cele cu care erau obișnuiți sibienii. Ne dorim să îi responsabilizăm pe clienți, să le arătăm că pot cumpăra produse la un preț rezonabil. Cine vine o dată în magazin, mai vine și a doua oară. Încercăm să-i convingem pe oameni să sprijine afacerile locale”, mai spune Adrian Vișea.

Așa cum povestește Adrian, afacerea se adresează atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice. „Suntem la început, dar ne dorim să colaborăm și cu persoane juridice pentru că atunci când cumperi mai mult poți să vii cu prețul mai jos. Ne dorim, de asemenea, să venim în sprijinul celor care au afaceri în domeniul HORECA, sunt multe produse pe care putem să le aducem la prețuri foarte bune”.

Produse variate cu prețuri accesibile pentru sibieni

Prețurile produselor cosmetice, detergenților, produselor pentru îngrijire corporală și îngrijire a locuinței sunt rezonabile, astfel încât oricine intră în magazin să poată achiziționa tot ce are nevoie. „Avem prețuri foarte bune. De exemplu, spumantul de baie Dove de 700 ml costă 10,99 lei, săpunul antibacterian Protex costă 2,09 lei, șamponul Head&Shoulders de 200 ml costă doar 7,11 lei. Pe partea de produse de curățenie avem Cif de 500 ml cu doar 5,49 lei, Pur pentru vase la 450 de ml este 2,99, Finish-ul de vase la 100 de tablete costă 41, 99 lei. Avem calitate la un preț accesibil pentru fiecare om care își dorește să aibă o casă curată și o prezentare îngrijită. Aducem produse atât din țară, cât și din străinătate.”, adaugă Adrian Vișea.

Magazinul este situat pe strada Octav Doicescu, nr 2 din Cartierul Arhitecților. De asemenea, cei interesați de produse pot accesa pagina de facebook Hard Discount Market și site-ul magazinului www.harddiscountmarketsibiu.ro.

„Vrem să ne cunoască lumea și să le fie mai ușor oamenilor să acceseze prețuri mici. Dacă clienții noștri sunt mulțumiți și noi vom fi mulțumiți. Ne dorim ca afacerea noastră să fie de viitor pentru că momentan nu avem așa ceva în Sibiu, iar feedback-ul pozitiv pe care l-am primit de la clienții noștri este foarte important pentru noi și ne încurajează”, concluzionează acesta.

Pe lângă magazinul Hard Discount, Adrian Vișea administrează încă trei magazine mixte cu prețuri la fel de avantajoase. Acestea pot fi găsite pe strada Ștefan cel Mare, nr. 147, Str. Rusciorului, Nr. 6A, Str. Tribunei, Nr. 19.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Kokos Kokos

Acum 3 ani

Pai daca e in cartierul Arhitectilor , atunci magazinul e in Cisnadie , nu in Sibiu!
Raspunde

Discount - Vezi sa nu

Acum 3 ani

In imaginile articolului se vad preturiile unor produse. Noi sm achizitionat de la Kaufland Sanitol, diferenta de pret 0,10 Lei. Nu prea vad unde este aici un „Hard Discount” ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus