Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Arnold Schwarzenegger a suferit o operație la inimă și se simte "fantastic"

Arnold Schwarzenegger a suferit o operație la inimă și se simte

Vedeta de filme de acţiune Arnold Schwarzenegger a anunţat că a suferit o intervenţie chirurgicală la inimă şi a dat asigurări că se simte "fantastic", relatează sâmbătă Reuters, citat de Agerpres.

"Am o nouă valvă aortică, alături de noua mea valvă pulmonară de la ultima operaţie. Mă simt fantastic şi am ieşit deja la plimbare pe străzile din Cleveland", a scris pe Twitter actorul din "Terminator", fost guvernator al statului California.

Schwarzenegger, în vârstă de 73 de ani, a publicat pe reţelele sociale o fotografie cu el pe patul de spital şi a mulţumit personalului medical de la Cleveland Clinic.

Actorul, care s-a născut cu o malformaţie cardiacă, a suferit în 2018 o intervenţie chirurgicală de urgenţă pe cord deschis pentru înlocuirea unei valve pulmonare.

Schwarzenegger a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete de cinema în anii 80, cu filme de acţiune precum "Conan the Barbarian" şi "The Terminator", dar şi datorită comediei "Twins".

În 2003, el a fost ales guvernator al statului California şi s-a remarcat prin politici de mediu. După ce şi-a încheiat mandatul, în 2011, a revenit pe platourile de filmare, apărând în "The Expendables 2", precum şi într-o continuare a seriei "The Terminator". 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4475

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus