Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Petrecere ilegală în centrul Sibiului. 28 de persoane au luat amendă

Petrecere ilegală în centrul Sibiului. 28 de persoane au luat amendă

Polițiștii sibieni au aplicat aseară, într-un local din centrul orașului, 29 sancțiuni contravenționale, una în valoare de 20.000 de lei. Amenzile au fost necesare după ce autoritățile au descoperit că în local avea loc o petrecere care nu respecta măsurile anti COVID în vigoare.

Polițiștii au identificat 28 de persoane care nu purtau masca de protecție și nu păstrau distanța fizică, toți cei prezenți fiind sancționați contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare pentru nerespectarea măsurilor de protecție.

Totodată, organizatorul evenimentului a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 20.000 de lei, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 12269

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Tatiana Georgescu

Acum 3 ani

Postati numai ce va convine sau ce accepta Politia? Sunt restaurante care au functionat in acest weekend in interior fara probleme. Dar de....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus