Sâmbătă,
28.11.2020
Innorat
Acum
-2°C

Șofer amendat cu 1305 lei pentru că a aruncat chiștocul pe geam: "Dumneavoastră vorbiți serios?"

27 Octombrie 2020 13:34

Șofer amendat cu 1305 lei pentru că a aruncat chiștocul pe geam:

Dialogul dintre o polițistă și un conducător auto care a fost amendat pentru că a aruncat un chiștoc de țigară pe geam a fost redat pe pagina de Facebook a a Ministerului Afacerilor Interne.  Postarea a strâns până în acum peste 1.000 de comentarii și peste 3000 de distribuiri.

Dialog între o polițistă și un conducător auto:
- Bună seara! Vă rog să-mi prezentați documentele dumneavoastră.
- Bună seara! Sunt parcat de 15 minute pe locul acesta, nu am încălcat nicio regulă de circulație. De ce vreți documentele?Pentru că vă lipsește ceva din mașină.

Mașina e an de fabricație 2019, doamnă polițist. Are toate dotările. Ce să lipsească de pe ea?
- Din mașină lipsește, nu de pe mașină.
- Și care e diferența?
- Diferența este chiștocul de țigară pe care l-ați aruncat pe jos. Normal trebuia să fie în scrumiera din mașină, nu pe asfalt.
- Păi, nu are scrumieră.
- Vedeți, nu are toate dotările. Puteați să includeți și scrumiera dacă știați că fumați în mașină. 1305 lei vă costă.
- Atât e o scrumieră?
- Nu, domnule. Atât este amenda. Conform legii este interzis aruncatul, pe drumurile publice, din autovehicule a obiectelor, materialelor sau substanțelor. Sancțiunea este între 9 și 20 de puncte.
- Dumneavoastră vorbiți serios?
- Uitându-mă la țigara de pe jos, vă spun că vorbesc foarte serios.

 

Vizualizari: 2298

Comentarii

3 comentarii

Leonard Lomota

Acum 1 lună

BRAVO! BRAVO! BRAVO! ESTE BUCURESTI NU SIBIU! ÎN SIBIU, POLIȚIȘTII DANSEAZĂ ÎN RÂND CU FUMĂTORII... NU NE ASTEPTĂM LA NIMIC DIN PARTEA LOR! PENTRU CĂ DEZMAGESC DE FIECARE DATĂ!
Raspunde

Toma Toma

Acum 1 lună

Cred ca ar fi bine daca aceste fapte se vor intampla in realitate!De buna voie nu asculta nimeni!De ce credeti ca unii indivizi fac pe haiducii pe strazile patriei iar dincolo sunt mielusei?Doar sanctiunile drastice ne pot apropia de cei pe care ii admiram atat de mult!
Raspunde

Unknown N

Acum 1 lună

La cat mai multe amenzi de genu” , fff bine. Nu zic ca ti arunca chistoacele pe jos, la semafor, sau chiar si gunoaie sau alte obiecte, iar dupa tot ei striga ce urat si mizer e ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus