Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Avertizare Infotrafic: ceață densă pe autostrada A1

Avertizare Infotrafic: ceață densă pe autostrada A1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe numeroase artere rutiere din țară, circulația auto se desfășoară în condiții de ceață densă. Astfel conducătorii auto sunt sfătuiți să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum pe Autostrada A1, în special între Sebeș și Orăștie și în zona localității Miercurea Sibiului, precum și pe mai multe drumuri naționale din județul Sibiu.

"Fenomenul este semnalat pe autostrăzile A1 Sibiu – Deva, în special între Sebeș și Orăștie și în zona localității Miercurea Sibiului, A3 Turda –Borș, A3 Ungheni – Chețani și A10 Sebeș - Turda și pe drumuri naționale din județe precum Harghita, Cluj, Arad, Brașov, Mureș și Sibiu. Pentru a preîntâmpina producerea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiți să mărească distanța de siguranță în mers, să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum și să nu efectueze manevre periculoase în trafic".

foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 765

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus