Duminică,
29.11.2020
Ceata
Acum
-1°C

Adolescent la volan, a abandonat mașina în câmp și a fugit de poliție

30 Octombrie 2020 15:51

Adolescent la volan, a abandonat mașina în câmp și a fugit de poliție

Un tânăr în vârstă de 17 ani este cercetat penal după ce a fost prins la volanul unui autoturism deși nu deține acest drept. Totodată, atunci când i s-a făcut semn să tragă pe dreapta, a oprit mașina într-un câmp și a fugit de poliție, alături de pasagerii din autoturism. 

Polițiștii din Miercurea Sibiului au observat aseară în trafic, pe DJ 106 G Dobârca – Poplaca, un autoturism care prezenta defecțiuni la sistemul de iluminare. Întrucât șoferul nu s-a conformat și nu a oprit la semnalele acustice și luminoase, s-a procedat la urmărirea acestuia în trafic. Șoferul și-a continuat deplasarea virând pe un teren agricol unde a abandonat mașina, iar atât el cât și pasagerii au fugit, însă au fost prinși imediat de către polițiști, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul care a condus mașina este minor, are 17 ani și domiciliază în Dobârca, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul iar mașina condusă este neînmatriculată și are aplicat număr fals de înmatriculare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

Vizualizari: 714

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Profu' de Geografie

Acum 4 săptămâni

Cristina Bălău vezi că DJ 106 G este între Dobârca și Poiana Sibiului ! Cine te-a mințit că este între Dobârca și Poplaca?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus