Duminică,
29.11.2020
Ceata
Acum
-1°C

Bărbat căutat internațional pentru 58 furturi, a fost prins la Cisnădie

30 Octombrie 2020 15:49

Bărbat căutat internațional pentru 58 furturi, a fost prins la Cisnădie

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Cisnădie a fost prins de autorități ieri, fiind căutat la nivel internațional pentru 58 de fapte de furt calificat.

Polițiștii din Cisnădie, în urma activităților specifice desfășurate, l-au depistat și reținut pe bărbatul urmărit internațional în baza mandatului european de arestare emis de Austria. Acesta este cercetat de autoritățile austriece sub aspectul săvârșirii, alături de alte persoane, a 58 de fapte de furt calificat, cu un prejudiciu estimat la 83.606 euro, arată reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Bărbatul a fost prezentat prin sistemul de videoconferință procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a emis ordonanța de reținere pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, urmând a fi prezentat astăzi pentru confirmarea mandatului.

Vizualizari: 901

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus