Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Dan Barna, despre istoria USR: ”E Netflix, frate!”

Dan Barna, despre istoria USR: ”E Netflix, frate!”

Președintele USR, Dan Barna, a prezentat într-o formă personală istoria de patru ani a partidului, văzând-o ca un sezon al unui serial difuzat pe Netflix. În opinia lui, primul sezon s-a încheiat extrem de interesant, incitând publicul să se așeze confortabil pentru următoarea parte: fondatorul partidului a ajuns primarul capitalei, Clotilde Armand a ajuns primar de sector, iar Brașovul și Timișoara au ajuns și ele cu primari USR.  ”Final și început de sezon.Pentru cine are puterea să iasă din zarva și tumultul cotidianului și să privească istoria USR în perspectiva ultimilor patru ani, ultimele două zile au încărcătura unui episod de final de prim sezon în care eroii și fiecare fir de poveste în parte se închid frumos, așezat, lăsând personajele în pozițiile firești, cumva cuvenite, pentru sezonul doi și aventurile ce urmează”, comentează Barna.

”Toată această aliniere de planete în două zile dă un reconfortant sentiment de lucruri așezate în făgașul lor firesc. Și dacă adăugăm și zecile de primari și miile de consilieri USRPLUS care tot ieri sau în zilele anterioare au depus jurământul, intrând cu onestitate în aventura administrației locale, trebuie să recunoaștem: ”E Netflix frate””.

În opinia deputatului de Sibiu, din 6 decembrie urmează sezonul doi: ”Revoluția bunei guvernări”. ”Și mai multă acțiune și mai mult suspans și mai multe provocări. Rămâneți alături de noi. Haideți la vot pe 6 decembrie”, scrie Barna.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1753

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Teofan Zacuscă

Acum 3 ani

Daca veniti cu asemenea afirmatii hipsteresti... e jale, USR. Unii chiar aveau sperante de la voi.
Raspunde

Mimi Meme

Acum 3 ani

USR are un singur avantaj..nu a APUCAT sa o gafeze pana acum. Oamenii fara sperante isi pun speranta in ei pt ca au prezumtia de nevinovatie. Dar daca o sa apuce sa fie la conducere o sa o gafeze rau. Pt ca traiesc cu impresia, gresita, ca Romania e o tara la fel ca si Franta sau US ( de unde se inspira ). Sunt ca si o televiziune care aduce showuri esapate de dincolo si le prezinta ca si brain storming-uri aici :) Istoria USR "E Netflix, frate!”. Netflix e varza "frate", 1 show bun si 100 ca pixu. Si USR nu e show-ul ala bun :)
Raspunde

Steaua Voastrã a apus

Acum 3 ani

Niște nulitãţi, vedem noi la primăvară, iar în București nu au câștigat nimic, apa tulbure se limpezește iar tu o sã fii la fund mai netflix ca toate gunoaiele.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus