Luni,
06.12.2021
Ploi Scurte
Acum
2°C

Județul Sibiu rămâne pe primul loc în țară după incidența cazurilor: 6.89

Județul Sibiu rămâne pe primul loc în țară după incidența cazurilor: 6.89

Judeţul Sibiu rămâne pe primul loc din România cu o rată de infectare de 6,89 la mia de locuitori, în creştere faţă de ziua precedentă, când a înregistrat 6,6.

După Sibiu se situează judeţul Cluj, care ia locul judeţului Sălaj din raportarea precedentă, cu o rată de infectare de 6,56 la mia de locuitori. Incidenţa cumulată a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, calculată în ultimele 14 zile, la mia de locuitori, este de 6,47 în Sălaj, 6,38 în Timiş, 5,64 în Bihor, 5,43 în Alba şi 5,11 în Bucureşti.

13 localități din județ au o rată a infectării peste nouă, transmitea ieri Instituția Prefectului Sibiu. Satul Nucet, comuna Roșia este pe primul loc, cu 17,86, dar numai un caz de coronavirus confirmat în ultimele 14 zile. Șelimbărul are o incidență de 11,72, cu 139 de cazuri confirmate în ultimele două săptămâni, iar orașul Săliște, 10,17, cu 32 de cazuri (potrivit datelor transmise în 9.11, de Instituția Prefectului Sibiu)

Citește și Rata infectării în fiecare localitate din județ. 13 localități au peste nouă infectați la mia de locuitori

Municipiul Sibiu înregistrează 10,23 rata de incidență cumulată (potrivit datelor transmise în 9.11, de Instituția Prefectului Sibiu).

Citește și 10,23 - rata infectării în municipiul Sibiu. Creștere de peste trei procente, în patru zile

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, în județul Sibiu

3 noiembrie 4.26
4 noiembrie  4.4
5 noiembrie  4.43
6 noiembrie 4,86
7 noiembrie  5.31
8 noiembrie  5,91
9 noiembrie  6,6
10 noiembrie  6.89

Vizualizari: 4338

Comentarii

5 comentarii

Adevaratul Sibiu

Acum 1 an

Acesta este momentul in care canalul rau mirositor, plin de dejectii, da pe din afara. Sibiul a fost mereu, in ultimii 20 de ani, ca un canal trecut prin subteran, sa nu se vada si parfumat cu un parfum puternic, pentru a se masca mizeria. Cu administratie locala si judeteana incompetenta, cu trepadusi platiti regeste dar fara nici un fel de profesionalism, cu festivaluri care iau ochiul, dar spitalele, directiile deconcentrate si toate structurile varza si prapadite, cu cativa hipsteri oengisti care pretind ca Sibiul e o mare ”agora”, acest centru mondial al democratiei, cu zero investitii serioase in ceea ce conteaza, Sibiul nostru isi arata adevarata valoare. Un mic orasel invechit, in care oamenii au ajuns sa se creada superiori vienezilor. Autosufiecienta a fost ani de zile alimentata in mod artificial de o primarie care acum se afla la coada administratiilor din tara, de 3 fituici locale online abonate la sifonat bani si cu un numar relativ de turisti care viziteaza cele 3 strazi istorice si 5 cladiri mai spoite. Vrem vinovatii? Sa ne uitam in oglinda!
Raspunde

Marcian Radu

Acum 1 an

Excelent comentariu!
Raspunde

Iasov Aprostoaiei

Acum 1 an

Stimate “domn”, Faci eforturi considerabile pentru a denigra orașul Sibiu și locuitorii acestuia, îți schimbi nickul , dar nu reusesti sa schimbi ura pe care o reverși asupra orașului încercând sa pari un sibian nemulțumit , când tu de fapt ești frustratul din Brașov care de ani de zile bântuie aceste publicații , jignind și denigrand Sibiul!! Cu denigrarea conducerii orașului pot fi de acord , dar niciodată un sibian adevărat nu și-ar jigni concetățenii și nu și-ar vorbi de rău orașul ! După ce va trece pandemia și se va sfarsi cu covidul , vei putea sa îți tratezi și tu problemele psihice.. Pana atunci , succes moldovean frustrat!
Raspunde

Alzara 1918

Acum 1 an

Doar recunoscând onest deficiențele ( fără reproșuri sau justificări partizane / personale ) putem depăși situația îngrijorătoare .
Raspunde

O sansa La viata

Acum 1 an

In Sibiu, se impun masuri suplimentare. Testare masiva in institutii, firme, unitati comerciale. Masca si viziera.Dezinfectie in institutii, firme, magazine, supermarketuri, blocuri. Nu mai sunt locuri la ATI. Parintii si bunicii vor fi pe lista celor fara o sansa la viata. Autoritatile locale trebuie sa intervina urgent cu solutii, nu sa astepte efectul masurilor implementate.S-ar putea sa fie prea tarziu.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus