Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
-1°C

Fostul subprefect îi cere demisia actualului prefect: ”Domnule premier, vă rog, gândiţi-vă că mâine putem avea un cutremur devastator”

Fostul subprefect îi cere demisia actualului prefect: ”Domnule premier, vă rog, gândiţi-vă că mâine putem avea un cutremur devastator”

Fostul subprefect, Horațiu Marin, face apel la premierul Ludovic Orban să-l demită pe prefectul Mircea Crețu, acuzându-l că este incapabil să fie un lider ”cu putere de decizie”. “Pentru acțiune în situație de criză, Prefectura Sibiu are nevoie de un lider cu putere de decizie. Știind ce înseamnă gestionarea unor situații de urgență, îmi este clar că Prefectul Cretu nu poate reacţiona eficient în momente de criză. Crețu nu este capabil să acţioneaze cu exactitate şi eficienţă și nu este la prima abatere.  Domnule premier, vă rog, gândiţi-vă că mâine putem avea un cutremur devastator. Nu lăsaţi judetul Sibiu şi viaţa sibienilor pe mâna prefectului Cretu.  Nu poate acţiona exact şi eficient în condiţii de presiune, de criză”, susține Marin.

Marin are și o variantă de rezervă pentru prefectul Mircea Crețu: ”Dacă ţineţi să-l faceţi ceva, faceţi-l director de imagine sau purtător de cuvânt, dar nu gestionar al situaţiilor de urgenţă” a declarat  Horațiu Marin.

De subliniat este faptul că atât Horațiu Marin, cât și prefectul Mircea Crețu se află în izolare după ce au contactat virusul SARS CoV-2.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

John Doe

Acum 1 an

Fostul subprefect, acel "viitor primar" care n-a mai fost primar, are de data asta dreptate. La ce filme proaste s-au intamplat la Sibiu, prefectul ar trebui sa fie primul care dispare la groapa de gunoi a istoriei!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus