Marţi,
26.01.2021
Innorat
Acum
1°C

Incompetența PNL Sibiu ucide!

Incompetența PNL Sibiu ucide!

„Am atras atenția în mod repetat asupra faptului că liberalii duc sănătatea județului în colaps, prin parazitatea și ocuparea funcțiilor de conducere din Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu cu oameni care au drept calitate carnetul de partid sau simpatia față de PNL și care nu au nicio legătură cu managementul medical.

Am atras atenția și asupra numirii ilegale în funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a doamnei Liliana Coldea, care a fost examinată pentru concursul de ocupare a funcției de o comisie constituită nelegal, din care făcea parte inclusiv fina ei.

De asemenea, în funcția de prefect (și, totodată, președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență) și în cea de director al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Sibiu se află membri ai PNL depășiți complet de situație.

Ca urmare a incompetenței celor care ocupă funcții-cheie în gestionarea crizei de sănătate publică la nivelul județului și a politicii falimentare a PNL, avem cel mai mare număr de îmbolnăviri la mia de locuitori din țară. Și cele mai multe decese.

Cum e posibil ca, în municipiul cu atâtea pretenții de oraș european supercivilizat, pacienții să fie ținuți cu orele în curtea spitalului, în frig și ploaie, sau în barăci improvizate? Lipsa de organizare din Spitalul Județean afectează nu numai pacienții, ci și personalul medical, care a ajuns la limita epuizării fizice și psihice.

Spitalul sibian a ajuns în topul știrilor naționale din cauza batjocurii la care sunt supuși pacienții, inclusiv în privința mâncării execrabile pe care o primesc bolnavii internați.

În toată această debandadă, creată de incompetenții ajunși pe funcții publice, care este soluția „salvatoare” a Guvernului PNL? Evacuarea producătorilor agricoli și a comercianților din halele închise (exemplu, Piața Vasile Aaron), în timp ce supermarket-urile funcționează fără a fi deranjate de controalele instituțiilor căpușate de peneliști.

Pe scurt, PNL Sibiu, prin reprezentanții săi, a dus Sibiul pe locul I în țară la numărul de îmbolnăviri, dar și la numărul de decese, reușind ”performanța” de a umple morga spitalului județean.”, Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

Dragi sibieni, în 6 decembrie o să aveți de ales între această politică dezastruoasă a PNL-ului, dusă la nivelul întregului județ, și echipa nouă a PSD Sibiu, formată din oameni tineri și capabili, cu cariere profesionale împlinite. În fruntea listei pentru Senat se află cunoscutul medic Cotizo Draia (52 de ani), care este zi de zi în linia întâi, la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu.

La Camera Deputaților, lista este deschisă de Bogdan Trif (43 de ani), fost ministru al Turismului, cel care a implementat sistemul voucherelor de vacanță în România, a instituit asigurarea 100% a pachetelor de servicii turistice, de către agențiile de turism și a adus României cea mai mare creștere procentuală a numărului de turiști (de patru ori mai mare decât media Uniunii Europene), conform datelor oficiale ale EUROSTAT.

„Comandat de Partidul Social Democrat din România - Organizația Județeană Sibiu, Publicat de Next Exit SRL, C.U.I. mandatar financiar coordonator: 11200020”.

Vizualizari: 1397

Comentarii

8 comentarii

Teo 1

Acum 2 luni

trifule,esti marioneta puscariasului dragnea, esti lipsit de credibilitate.Cu indivizi ca tine,psdul va ajunge la groapa de gunoi a istoriei.
Raspunde

John Doe

Acum 2 luni

Cand vorbesti despre partide care ucid, "Colectiv" ti se pare cunoscut? Puteti lua pe listele voastre pe toti medicii si cine o mai fi acum pe val la televiziuni, ca tot ciuma rosie sunteti!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Doru Lumina Lina

Acum 2 luni

Un mesaj al domnului Trif 100% real. Dar, noi, sibienii, votam FDGR!
Raspunde

Ali Mos

Acum 2 luni

A facut tatucul liviu 8 spitale sa salveze romanii si PNL-ul ii ucide ! Slabi penelistii astia nu sant in stare sa faca nici cat promiteti voi (psd). Prosteala care voi o considerati politica are tot mai putini clienti !
Raspunde

Kokos Kokos

Acum 2 luni

Asa e , jos penelistii ca n-au facut intr-un an ce n-au facut pesedistii in 30!
Raspunde

Kokos Kokos

Acum 2 luni

Nu va e ba rusine , dupa ce ati faultat pnl-ul din toate pozitiile , si in parlament si cu acolitii vostri avocatul poporului si ccr-ul , dupa ce ati anulat carantina si amenzile din starea de urgenta , dupa ce ati sprijinit si incurajat protestele anti-masca si anti-masuri de combatere covid , acum veniti si acuzati pnl-ul ca n-a facut nimic???? Degeaba ba , ca tot nu faceti mai mult de 10% in Sibiu si mai mult de 30% pe tara , asa ca o sa frecati mult si bine bancile opozitiei! Sunteti pe faras , in 6 decembrie va maturam cu totul!
Raspunde

Quantanamo Quantanamo

Acum 2 luni

Cum sa vii tu TRIF sa vorbesti ??? Tu care ai nenorocit oameni si vieti si o organizatie intreaga ?!?!? Apropo Pensia Alimentara cand o sa o platesti ??
Raspunde

Gheo Felinaru

Acum 2 luni

ce se mai lauda tovarasu opt la suta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus