Miercuri,
17.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Spitalul de Psihiatrie devine spital suport COVID-19. S-a ajuns la un total de aproape 400 de paturi

Spitalul de Psihiatrie devine spital suport COVID-19. S-a ajuns la un total de aproape 400 de paturi

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a stabilit astăzi ca Spitalul de Psihiatrie „Dr. Gh. Preda” să devină spital suport COVID-19. Unitatea medicală va avea 22 de paturi pentru pacienții infectați cu SARS CoV-2, însă doar pentru pacienți diagnosticați cu boli psihice.

Cu aceste paturi, capacitatea totală a județului, în ceea ce privește paturile pentru pacienții infectați cu SARS C-V-2 ajunge la aproape 400 de paturi.

Prefectura a anunțat după includerea Spitalului Militar în circuitul Covid, că s-a ajuns la un total de 371 de locuri pentru pacienții COVID-19 dintre care 19 ATI pentru adulți și 6 ATI pentru copii, la Spitalul Luther.  Astfel, sunt 155 de locuri la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, din care 12 ATI, la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu sunt 50 de locuri, la Spitalul General Căi Ferate Sibiu sunt 47 de locuri, la Spitalul Municipal Mediaș sunt 20 de locuri dintre 2 ATI, la Spitalul Orășenesc Cisnădie sunt 42 de locuri, pa Spitalul Militar de Urgență Sibiu sunt 11 locuri dintre care 5 ATI, iar la Spitalul de Pediatrie Sibiu: 66 dintre care 6 ATI.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus