Marţi,
29.11.2022
Parțial Noros
Acum
1°C

Raed Arafat: Ministerul Sănătății trebuie să vină și să facă o evaluare la Spitalul Județean Sibiu

Raed Arafat: Ministerul Sănătății trebuie să vină și să facă o evaluare la Spitalul Județean Sibiu

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat vineri, la Sibiu, că Ministerul Sănătății ar trebui să trimită o echipă de control la Spitalul Județean de Urgență Sibiu pentru a analiza activitatea instituției.

Anunțul a fost făcut după ce vicepremierul Raluca Turcan a solicitat public demisia managerului Liliana Coldea.

”Doamna manager și domnul director medical ne-au prezentat situația și despre stația de oxigen, că lipsesc unele piese, care urmează să vină. S-a discutat inclusiv partea cu buteliile de oxigen. Referitor la colegul care și-a depus demisia (Bogdan Csillag n. r. – medicul șef al UPU Sibiu), eu sper totuși să se răzgândească și să colaboreze cu actualul sau cine va fi manager în viitor. Cunoaștem faptul că au fost date memorii la nivelul managementului spitalului și poate de aceea trebuie să vină să facă Ministerul Sănătății, să vadă ce s-a întâmplat. DSU (Departamentul pentru Situații de Urgență n. r.) are rol inclusiv la UPU, dar când intrăm în zona spitalului și managementul spitalului, aici trebuie să intervină Ministerul Sănătății”, a declarat Raed Arafat.

Reamintim că vicepremierul României a cerut demisia managerului SCJU Sibiu, Liliana Coldea.

”Am primit și decizia directorului DSP de a demisiona și aștept demisia managerului Spitalului Județean de Urgență Sibiu. Pentru mine e evident că, pentru ca un om să aibă încredere în spital, spitalul trebuie să inspire această încredere”, a declarat vineri și vicepremierul Raluca Turcan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3700

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Neluțu O

Acum 2 ani

Nu trebuie să ceri demisia . Trebuie să o demiți ! Ești vicepremier !!!
Raspunde

Cristian Sibian

Acum 2 ani

Si sa plece si madam Tzurcan. De ce? Pt.ca intotdeauna cel care trebuie sa gestioneze situatia,din partea guvernului in functie DE UN AN e de vina. Pardon,scuzati,sunt informat de la Cotroceni ca psedeul,ciuma rosie,valcenii si miticii impreuna sunt de vina pt ca sibienii sunt virusati..
Raspunde

Alexandru Gavozdea

Acum 2 ani

Cînd nu mai suportă un profesionist ,salvator ,empatic și devotat vieți ,,cortina pe țambal'' trebuie sa ne gîndim cît este de grav și cumva sa ajutăm prin orice mijloc , dacă există cineva care acum ar trebui crezut cred că Bogdan Cilag este cel mai în măsură să arate unde este problema.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus