Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Acces interzis spre și dinspre autostrada A1, pe bretelele care o leagă de strada Henri Coandă

Acces interzis spre și dinspre autostrada A1, pe bretelele care o leagă de strada Henri Coandă

Autoritățile vor bloca, în această după-amiază, accesul șoferilor spre și dinspre autostrada A1, pe bretelele care o leagă de strada Henri Coandă din municipiul Sibiu. Măsura este luată în contextul carantinei care va fi în vigoare pentru următoarele două săptămâni în Sibiu.

Restricția intră în vigoare de astăzi, de la ora 18, explică Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Această restricție se instituie în preambulul aplicării măsurilor de restricționare a traficului ca urmare a intrării municipiului ibiu în carantină și se va menține pe toată perioada aplicării carantinei. Restricțiile vor fi puse în aplicare cu sprijinul lucrătorilor C.N.A.I.R. care vor marca și semnaliza corespunzător zonele în cauză.

Accesul spre și dinspre A1, în zona municipiului Sibiu, rămâne deschis în punctele situate în zona Mohu (DN 1), strada Ștefan cel Mare și Calea Șurii Mari, precum și DN 7H (Aeroport).

Conducătorii auto care tranzitează municipiul Sibiu vor aborda traseele: 

- intrare DN 1 (Mohu) – ieșire Aeroport sau continuare pe A1 

- intrare Aeroport / A1 – ieșire DN 1 (Mohu)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4345

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus