Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

ISU: Mesaj de avertizare RO-ALERT pentru Mediaș, Avrig și Orlat

ISU: Mesaj de avertizare RO-ALERT pentru Mediaș, Avrig și Orlat

În această dimineață ISU Sibiu a transmis un mesaj de avertizare și informare RO - ALERT privind instaurarea începând cu 23.11.2020, ora 5:00 a perioadei de carantinare pentru o perioadă de 14 zile, a municipiului Mediaș și a localităților Avrig și Orlat precum și  recomandări privind respectarea regulilor de distanțare și igienă.

Municipiul Mediaș, orașul Avrig și localitatea Orlat întră de luni, 23 noiembrie, ora 05:00, în carantină pentru următoarele două săptămâni. Restricțiile sunt asemănătoare celor luate în Sibiu, Cisnădie, Șelimbăr și Tălmaciu, cu excepția art. 5, care permite deplasarea la secțiile de votare pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Hotărârea a fost luată ieri, 21 noiembrie  când a avut loc o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu. În urma ședinței, s-au aprobat trei hotărâri care vizează carantina zonală a Municipiului Mediaș, Orașului Avrig și localității Orlat, începând cu data de 23.11.2020 ora 05:00, pentru o perioadă de 14 zile, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Instituției Prefectului Sibiu. 

Citește și Carantină în Mediaș, Avrig și Orlat. E voie să mergi la vot

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 803

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus