Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Iohannis spune că s-ar vaccina public anti-covid, dacă asta le-ar da încredere celor sceptici

Iohannis spune că s-ar vaccina public anti-covid, dacă asta le-ar da încredere celor sceptici

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, că este pentru vaccinarea anti-covid și nu ar avea nicio problemă să se vaccineze public, dacă asta ar da încredere persoanelor sceptice.

Întrebat în conferința de presă săptămânală daca s-ar vaccina public în momentul în care vom avea un vaccin anti-COVID, pentru a da încredere celor mai sceptici, președintele a răspuns că "dacă se crede că asta ar ajuta, da, cu plăcere, cum să nu. Nu am nicio problemă cu asta. Deci, eu sunt pentru vaccinare, dacă asta a fost o întrebare indirectă. Personal, sunt pentru vaccinare".

"Trebuie să facem eforturi susținute pentru a obține schimbări pozitive, dar și la nivelul altor indicatori relevanți, pentru că, din păcate, mortalitatea și gradul de ocupare a secțiilor de terapie intensivă sunt încă mult prea ridicate. Prea mulți români pierd zilnic lupta cu acest virus teribil și lasă în urmă familii îndurerate, prea multe persoane dezvoltă forme severe de boală, care necesită tratament de specialitate și internare prelungită în spital. Medicii și întregul personal de suport angrenați în această bătălie – este o adevărată bătălie - depun eforturi uriașe, aproape supraomenești, pentru a salva vieți.

Fac din nou un apel către oameni să respecte în continuare regulile de prevenție pentru că numai în acest mod, fiind solidari și responsabili, putem spera să obținem rezultate pe termen lung și să scădem rata infecțiilor", a spus Klaus Iohannis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1175

Comentarii

3 comentarii

2 Cents

Acum 3 ani

Da, da, da, sa dea un exemplu asa cum a facut si cu votul la referendum in 2018. Care era atunci lozinca la moda? #stauacasa
Raspunde

Ricky D.

Acum 3 ani

Zise ala care nici macar nu s-a testat.
Raspunde

Muka Puka

Acum 3 ani

Haide Ciolhanis, fa-te erou si vaccineaza-te tu primul, da-le peste nas carcotasilor! Fii fruntasul tarii, sa vedem ce se intamplam daca iti bagi primul acul cu vaccin in vena!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus