Duminică,
24.01.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Un maistru militar de la Academia Forțelor Terestre a decedat, după ce s-a infectat cu COVID-19

Un maistru militar de la Academia Forțelor Terestre a decedat, după ce s-a infectat cu COVID-19

Aurelian-Ion Irimia, un maistru militar al Academiei Forțelor Terestre Sibiu, a decedat la vârsta de 46 de ani, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Timp de 18 ani, Aurelian-Ion Irimia a făcut parte din marea familie a Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Din păcate, astăzi a pierdut lupta cu virusul SARS CoV-2.

„A încetat să mai bată o inimă mare. Ne-a părăsit un bun camarad, dedicat familiei și atent la nevoile celor din jur, o persoană senină și echilibrată, care ne-a fost alături timp de 18 ani din cei 24 dedicați Armatei României. Suntem alături de familia greu încercată și ne exprimăm compasiunea şi întregul sprijin, în aceste momente de suferinţă cumplită. Avem convingerea că, atât noi, colegii săi, cât și cei care l-au cunoscut, nu-l vom uita și îi vom păstra în amintire spiritul de luptător. Sincere condoleanţe familiei greu încercate! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, au transmis oficialii AFT.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Marius S

Acum 1 lună

Nu de foarte mult timp l-am cunoscut pe Aurelian. Un OM – onest, cu bun simț, devotat familiei; cu idealuri și visuri pentru realizarea cărora s-a implicat activ pâna în ultima clipă. Astăzi, în acestă zi tristă, eu am pierdut un PRIETEN. Aurelian, Dumnezeu sa te odihnească în pace. Ai grijă, de acolo de sus, de familia ta, la fel de ocrotitor cum te-am cunoscut eu. Sincere condoleanțe familiei greu încercate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus