Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp cu o putere atât de mare încât l-a dărâmat

Un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp cu o putere atât de mare încât l-a dărâmat

Pompierii militari ai Secției Mediaș au intervenit în această după-amiază în Ighișu Nou, după ce un autoturism s-a lovit violent de un stâlp de pe marginea drumului.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă precum și un echipaj de prim ajutor medical calificat SMURD, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Din fericire nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale iar pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, ca urmare a lovirii de către autoturism a rețelei principale de alimentare cu gaz metan, până la sosirea echipajelor specializate ale societăților furnizoare de utilități (gaz și curent), spune sursa citată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1620

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus