Marţi,
19.01.2021
Innorat
Acum
-7°C

13 pacienți COVID au decedat, în ultimele 24 de ore, în județul Sibiu

13 pacienți COVID au decedat, în ultimele 24 de ore, în județul Sibiu

13 decese au fost raportate, în ultimele 24 de ore, în județul nostru, la pacienți care au fost confirmați cu infecție cu noul coronavirus.

Este vorba despre șapte femei, cu vârste cuprinse între 58 și 81 de ani, respectiv șase bărbați, cu vârste între 70 și 87 de ani, potrivit informațiilor transmise de Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu. În total, până în prezent, au fost raportate 381 decese în județul nostru, toate la pacienți confirmați pozitiv la testarea pentru infecția cu SARS CoV-2.

La nivel național, au fost raportate 172 de decese (109 bărbați și 63 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Argeș, Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași,  Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

 

165 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 3 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru 4 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus