Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Coronavirusul îl ține pe Dan Barna departe de urnă. ”Voi vota dacă voi avea noroc”

Coronavirusul îl ține pe Dan Barna departe de urnă. ”Voi vota dacă voi avea noroc”

Infectat cu noul coronavirus, deputatul de Sibiu Dan Barna e posibil să rateze alegerile în care candidează. Se află în izolare în București și dacă următorul test va fi tot pozitiv, atunci nu va putea vota la alegerile parlamentare. ”Mă simt bine, am doar niște frisoane, ca să nu trec chiar așa prin boală.  Voi vota dacă voi avea noroc. Conform normelor, în ziua a opta pot cere o testare, în ziua a noua dimineața pot face testul, iar dacă am noroc și scap de virus, atunci sunt apt. Dacă sunt pozitiv, ”pas du tout”. E în funcție cât de repede scap de virus (...) În funcție de cât de repede scapă corpul meu de virus o să votez, pentru că nu o să-mi trimită mie urna mobilă la București”, a glumit deputatul.

Dan Barna a aflat că s-a infectat pentru că testul era o condiție pentru participarea la o emisiune televizată. ”Am aflat întâmplător, trebuia să merg la o emisiune și nu mă lăsau, fără să mă testez. Așa am fost depistat pozitiv la testul COVID”, a mai spus deputatul.

Ziua când a votat cu PSD

Aceste alegeri ar fi primele pe care președintele USR le va rata, dacă și al doilea test va fi pozitiv. ”Am votat de la 18 ani, de fiecare dată, la toate alegerile. Chiar și în finala Iliescu – Vadim Tudor am votat”, a mai spus Barna, referindu-se la turul doi al alegerilor prezidențiale din anul 2000, când s-au întâlnit Ion Iliescu și Corneliu Vadim Tudor. Alegerile au fost câștigate atunci de social-democrat. Ion Iliescu, susținut de o coaliție de partide formată din PDSR – PUR și PSDR a obținut peste 6,69 de milioane de voturi (66,82%) față de cele 3,32 de milioane de voturi (33,17%), câte a obținut Corneliu Vadim Tudor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1780

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

2 Cents

Acum 3 ani

Nu e nimic special in votul acela cu PSD. Mai toti am facut la fel atunci. Mai rau este ca de atunci cam la fiecare tur de scrutin ne este foarte, foarte greu sa alegem. Si asta nu din motive de competente maxime ale candidatilor ci dimpotriva. Dvs. nu faceti exceptie din pacate. Predecesorul dvs. insa ar fi primit votul meu si al altora din toata inima.
Raspunde

Dan Kro

Acum 3 ani

nu cred ca are covid e autocampitimire vesdeti ca va merge la vot poate va vota de 2 ori o data acasa cu urna,apoi la sectie ca se poate ....................................................
Raspunde

Romania Infantila a lui Barny

Acum 3 ani

Doctrina USR : Romania Infantila. Indivizii astia nu au nici un fel de directie... ei sunt pro LGBT, pro migratie, anti casatorie, dar si cu biserica, sa nu supere, sunt pe nicaieri. De departe cei mai periculosi oameni, care ar putea guverna in Romania.... sper s anu fim nebuni la cap si sa votam in numar mare, asa ceva. Au avut sansa sa intre la guvernare, dar s-au facut ca ploua, ca sa poata da vina pe PNL...care si ei sunt cum sunt, dar astia vai de capul lor. Dan Barna...du-te nene si fii din nou sef de scara de bloc sau ce erai tu, ca habar n-ai cu ce se mananca, ceea ce incerci tu sa faci, esti doar un Zombi al globalistilor, gata sa vinzi tot ce inseamna Romania.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus