Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Mesajul primarului Astrid Fodor cu ocazia Zilei Naționale a României

Mesajul primarului Astrid Fodor cu ocazia Zilei Naționale a României

Anul acesta a fost dificil și diferit din toate punctele de vedere, viața comunității noastre fiind serios afectată de criza generată de coronavirus. Și Ziua Națională a României o vom marca altfel anul acesta, cu mai puțin fast, dar cu la fel de mult sentiment de dragoste de țară, greu încercată în aceste momente de o pandemie care afectează întreaga lume.

De data aceasta, din păcate, nu vom avea paradă și nici hora din simbolica Piață a Unirii. Anul acesta ne putem însă demonstra patriotismul contribuind la efortul național de stopare a răspândirii virusului. Prin urmare, suntem responsabili, rămânem acasă, iar dacă trebuie să ieșim pentru nevoile de bază, purtăm mască!

Și pentru că vom sta cu toții acasă și vom încerca totuși să păstrăm o parte din spiritul de sărbătoare al acestei zile importante pentru noi românii, vă invit să vizionați la televizor, pe TVR 1, de la ora 14.30 o ediție specială a spectacolului extraordinar “Noi suntem români!” realizat de Junii Sibiului, un eveniment cofinanțat în fiecare an de Primăria Sibiu. Spectacolul va fi urmat de prima ediție a emisiunii despre ia românească “Port, valoare și splendoare” realizată la noi în Sibiu, aceasta urmând să fie difuzată tot pe TVR, în 1 decembrie, după spectacolul Junilor, de la ora 16.30.

Și ca să ne aducem aminte de momente frumoase care ne-au găsit împreună, sărbătorind România, pe pagina de Facebook Primăria Municipiului Sibiu veți găsi în 1 decembrie, de la ora 10, un film cu evenimentul care a marcat Centenarului României, organizat de Primăria Sibiu în 2018. Am adus atunci mai aproape istoria de acum 100 de ani, care i-a unit pe români într-o singură țară, confirmându-ne că, împreună, putem învinge orice.

Urez tuturor sibienilor “La mulți ani!” de Ziua Națională, cu sănătate și convingerea că vom trece, uniți, peste toate.

 

Astrid Cora Fodor

Primarul Municipiului Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2597

Comentarii

3 comentarii

Ion Delasat

Acum 3 ani

Uite ca există mesaje . Păcat că domnul Alzheimer își face treaba.
Raspunde

Neluțu O

Acum 3 ani

Da !!! Ne uităm la un spectacol pentru care s-a plătit 100.000 € . Cu acești bani cred,pe timpul ăsta , venea și ZZ Top ,dar mai bine îi foloseau în spitale. Am spus ,,s-a plătit"". Pardon. S-a sponsorizat. Vizionare plăcută !
Raspunde

Marius Munteanu

Acum 3 ani

Dna a uitat sa ne spuna sa iesim la vot si cu cine sa votam!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus